<
Owl Image

Partnerek ...

 Hírújság
 
Egyesületi élet  
 Simon Sándor
Az Egyesületi élet letöltése a számra kattintással
 EGYESÜLETI CÉL

 

Az egyesület célkitűzése: Elősegíteni és erősíteni a tudásalapú társadalom kihívásainak megfelelve, a tagok és minden – az egyesület szolgáltatását igénylő – személy és szervezet szakértelmét, szakmai hivatástudatát és elkötelezettségét.

  Reszponzív honlap?

 Teljesen mindegy, hogy vállalkozása mikrovállalkozás, amiben egyedül Ön dolgozik, vagy pedig több tucat embert alkalmaz, ugyanis az Interneten mindenki egyenlő esélyekkel indul! Még a multikkal is sikeresen fel tudja venni a versenyt egy színvonalasan elkészített honlappal. Mi is az a reszponzív (responsive) webdesign?

 A BÉKÉS MEGYEI GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET segíti elkészíteni az Ön honlapját.

  GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET  BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE
  •  imgDr Simon SándorElnök
  •  imgSióréti CsabaElnök h
  •  imgVarga PéterTitkár
  •  imgFaulháber AntalSzervező titkár


GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör


2016. október 07

Jogi nyilatkozat

– 2016. – .

1. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör http://bekesigepesz.hu/ website-on elhelyezett és nyilvános felhasználás céljára egyértelműen kijelölt (szabadon letölthető) dokumentum (pl. sajtóközlemény, hírlevél)
saját célra szabadon felhasználható, de kizárólag az alábbi feltételek mellett.
– A. Felhasználó csak saját célú felhasználásra jogosult, ami kizárja a többszörözést, terjesztést, illetve elektronikus úton történő hozzáférhetővé tételt. – . – B. A saját célú felhasználás nem irányulhat közvetlenül vagy közvetve bevételszerzésre, kivéve a dokumentumban megjelölt használatot (pl. a sajtóközlemény, illetve a hírlevél mintából készített saját felhasználású sajtóközlemény írására). – .

2. A honlapon elhelyezett hírújság, sablonok, tanácsok, tippek általános jellegűek, nem egy egyedi eset megoldására születtek. Bár a szerző(k) – az adott keret által megengedett – szakmai tapasztalatát magukba foglalják, az egyes konkrét eseti felhasználás során fellépő nehézségekért, hibákért, illetve a felhasználó által közzétett hírdetményért a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör nem tud felelősséget vállalni.

3. Ingyenes szolgáltatásai keretében a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör gépipari szolgáltatások, cégek elemzését végzi, és a regisztrált látogatóknak külön szolgáltatást nyújt. Az anyagokat a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör kizárólag tájékoztatás céljára használja fel. Az GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör tiszteletben tartja az elküldött információkban rejlő esetleges üzleti titkokat és a szellemi tulajdon védelmét. – Az anyagok, adatok, információk elküldésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör a fenti célból megismerje, feldolgozza és tárolja az elküldött információt. – .

Adatvédelmi tájékoztató

– A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör – mint a http://bekesigepesz.hu/ website üzemeltetője – ezúton tájékoztatja a látogatókat, felhasználókat a személyes adatok kezelésénél követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és ezek érvényesítésének lehetőségeiről. – . 1. Az adatkezelő Az adatok kezelője a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör (székhely: ) 2. A kezelt adatok: A felhasználó a regisztráció során önkéntesen megad egy működő email címet, címet, továbbá a gépipari vállalkozás, szolgáltatás adatait. 3. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: A 2. pontban megjelölt adatokat a regisztráció során rögzíti a rendszer. Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása. A felhasználók bármikor tájékoztatást kérhetnek a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör website-on megadott személyes adataik kezeléséről. Az GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör a kérést követően tájékoztatást ad az érintettnek a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az poltembergrigo@gmail.com email címen kérhető. A felhasználóknak joguk van kérni adataik helyesbítését vagy törlését. Ezt az poltembergrigo@gmail.com email címen tudják kezdeményezni. A törlés pillanatában helyreállíthatatlanul megsemmisül a felhasználóhoz kötődő minden adat.

3. Ingyenes szolgáltatásai keretében a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör gépipari szolgáltatások, cégek elemzését végzi, és a regisztrált látogatóknak külön szolgáltatást nyújt. Az anyagokat a GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör kizárólag tájékoztatás céljára használja fel. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör tiszteletben tartja az elküldött információkban rejlő esetleges üzleti titkokat és a szellemi tulajdon védelmét. Az anyagok, adatok, információk elküldésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör marketing a fenti célból megismerje, feldolgozza és tárolja az elküldött információt.

4. Ha hibás adat törlését/javításást szeretné, kérjük a gyors ügyintézés érdekében használja a cég oldalán található "Hibás adat jelentése" linket vagy írja meg e-mailben. E-mail:

5. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör: honlapot üzemeltető, a honlapon szereplő adatokat és információkat jóhiszeműen, az eligazodást segítendő teszi közzé az érdeklődők számára, a megjelenő adatokért és információkért nem vállal felelősséget és nem garantálja az ott közölt információk teljességét.

6. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör, a honlapon szereplő adatokat és információkat jóhiszeműen, az eligazodást segítendő teszi közzé az érdeklődők számára, a megjelenő adatokért és információkért nem vállal felelősséget és nem garantálja az ott közölt információk teljességét.

7. A honlapon szereplő információk, adatok tájékoztató jellegűen, a felhasználásukból eredő esetleges mindennemű kárért a honlap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Általános Szerződési Feltételek & adatkezelés

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör szolgáltatásainak használatával Felhasználó elfogadja jelen Szabályzatot és annak teljes használata alatt kötelező módon betartja a Szabályzatot.

Adatvédelem Az Üzemeltető gondoskodik arról, hogy a Szakkatalógus révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. A cég bármilyen online adatgyűjtés esetén részletes tájékoztatót bocsát ki a Felhasználók rendelkezésére az Internet keretein belül. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján is tájékoztatja a szervezet.

Adatvédelmi tájékoztató A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör – mint a http://bekesigepesz.hu/ website üzemeltetője – ezúton tájékoztatja a látogatókat, felhasználókat a személyes adatok kezelésénél követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól és ezek érvényesítésének lehetőségeiről.

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör mint üzemeltető gondoskodik arról, hogy az adatbázis révén a felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak. A cég bármilyen online adatgyűjtés esetén részletes tájékoztatót bocsát ki a Felhasználók rendelkezésére az Internet keretein belül. Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, kérésre elektronikus levelezés útján is tájékoztatja a Adatkezeléssel megbízott személy.

Az adatkezelés célja: A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör a gépiparai vállakozások, szolgáltatások támogatása, illetve a gépiparban tevékenykedő cégek és a gépipari végzettségű szakemberek számára közös fórumot nyújtani. Az A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör az adatkezelés jogalapját, az érintettek körét önkéntes, illetve nyílvános forrásokból éri el. Az érintettekre vonatkozó adatok leírása: az adatok szorossan kapcsódnak a gépipari tevékenyégek köréhez. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör az adatok kezelésének időtartamát a honlap létezéséig köti, illetve azokat az érintett vállalkozás, szolgáltató kérésére törli. A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör Felhasználói adatait kizárólagosan az Üzemeltető kiadványainak és szolgáltatásainak fejlesztéséhez, illetőleg saját célú kutatásaihoz és statisztikai felméréseihez használja fel. Egyéb célra az ügyfelek és látogatók által megadott adatok csak az érintettek hozzájárulásával használhatók fel.

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör felületein megjelenő hirdetések szolgáltatója a Google. A Google Adsense szolgáltatásának adatvédelmi szabályzata elérhető a http://www.google.com/intl/hu/privacy/ads/weboldalon.

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör az általa nyilvántartott személyes adatokat harmadik fél részére csak törvényi felhatalmazás alapján ad ki.

Üzemeltető nem felelős az oldalon megjelenő cégadatokért és a felhasználók által közölt adatokért, véleményekért. Ha Ön jogai sérülését észleli, azt jelezheti A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör Üzemeltetőjének, az Adatkezeléssel összefüggő tájékoztatás biztosító személynek.

Hamis, megváltozott cégadatok megváltoztatásához vagy törléséhez a leggyorsabb megoldásként küldjön e-mailt vagy jelezze a szolgáltatást nyújtó adatlapján található Hibabejelentés linken keresztül, illetve vegye fel a kepcsolatot az adatkezelővel.

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör a honlapja egy családbarát szakmai szolgáltatás. Az Üzemeltető tiltja a kizárólag felnőtteknek szóló tartalmak, adatok közzétételét.

A GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör soron kívül intézkedik a beérkezett panasz kivizsgálásáról és legkésőbb 8 munkanapon belül értesíti a panaszt tevőt a vizsgálat eredményéről. Ezeken kívül is jelezheti észrevételét e-mailben vagy az Üzemeltető postacímén: Adatkezeléssel összefüggő tájékoztatást Varga Péter segíti.

   Ipari 3D Nyomtató
 Saját vállalkozását szeretné népszerűsíteni? Miért érdemes regisztrálni és belépni a felületre?

  Belépés után létrehozunk Önnek egy Galériát amelybe ingyenesen feltöltheti a gépipari vállalkozása adatait. Elkészült és hamarosan a felhasználók számára is elérhetővé válik a BÉKÉS MEGYEI GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET kezdeményezésére létrehozott, adatbázis. A közérdekű adatbázisban szereplő gépipari vállalatok minden fontos adatát tartalmazza, egyedi sajátosságként a Google Térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat, megtekintheti a térképet, és útvonaltervet készíthet.

 A BÉKÉS MEGYEI GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET segíti elkészíteni az Ön honlapját.


E-mail: polembergrigo@gmail.com
Telefon: +36 30-291-8182  Ingyenes tanácsadás  Weboldal készítés

 Ingyenes hirdetések


  Megrendezésre kerülő rendezvények
  •   Gépipari Tudományos Egyesület felhívása: 1147 Budapest, XIV. kerület, Czobor utca 68. Ideje: .

Képgaléria

Képgaléria - BÉKÉS MEGYEI GÉPIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET BÉKÉS MEGYEI SZERVEZETE és a Gép-Ész Szakmai Kör


A menüpontban három kategória közül választhat: Gépipari képek száma az Ipari Vállalatok kategóriában olyan képek kerülnek, amelyek kapcsolatban vannak a Békés Megyei Gépiparral.
A Közösségi élet gombra kattintva Békés Megyi Gépipari történések képei kerülnek.
Az Egyesületi élet képeit itt érheti el: Egyesületi élet

Ugrás a kezdőoldalra

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ.
A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Nem engedélyezem Engedélyezem